Welkom op de website van Strick`s Classic.

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de verkoop van personenauto`s, bedrijfsauto`s, caravans en campers heb ik in 2020 de stap gezet om zelfstandig te worden in het verkopen van young- en oldtimers. Al vroeg begon ik een groot hart voor auto`s te krijgen en ging ik met mijn vader altijd op pad om elk jaar een nieuwe auto voor hem te kopen. De auto Rai was voor mij een tweejaarlijks hoogte punt in mijn jonge leven, ik keek daar dan ook een lange tijd naar uit.

Jaren geleden is mijn interesse in young- en oldtimers gaan groeien en heb ik een voorliefde voor oudere Jaguars, maar vooral ook de wat meer incourante youngtimers. Auto`s met een verhaal en lage kilometers hebben over het algemeen mijn voorkeur. De verkoop vind vooral plaats van uit mijn huis, waarbij mijn kantoor een en al auto passie uitstraalt en dat allemaal in jaren 60 stijl. Gemiddeld heb ik ruimte voor een 6 tal auto`s en de voorraad varieert natuurlijk regelmatig.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke auto en u heeft daar zelf de zin, tijd en expertise niet voor dan kunt u mij altijd contacten. Ik sta u graag te woord hoe we een en ander aan kunnen gaan pakken. Ook voor eventueel caravans en campers kan ik u van dienst zijn.

En misschien wel een cliché, maar de koffie staat ook altijd klaar!

Laurens Strik.

Whatsapp Laurens Strik Bel Laurens Strik Mail Laurens Strik Facebook Laurens Strik Instagram Laurens Strik